Finansijsko savetovanje

Podrška za kritične momente koji određuju uspeh vašeg poslovanja

Tokom svog poslovnog života suočićete se sa definisanjem događaja koji oblikuju budućnost Vaše organizacije i podižu njenu buduću vrijednost. Možda tražite zaključenje transakcije spajanja i preuzimanja, sprovođenje forenzičke istrage, osporavanje pitanja na sudu, restrukturiranje Vašeg poslovanja ili čak finansiranje velike investicije. Naš globalni tim stručnjaka za finansijsko savetovanje dobro je upućen u finansijske izazove sa kojima ćete se suočiti i blisko će sarađivati s Vama dajući vam prilagođene, praktične i tehničke savete koji će vas voditi kroz ove kritične trenutke.

Deals

Finansiranje

Krize i sporovi

Naš pristup

Opseg naših usluga je širok i raznolik, ali naš pristup je uvek usredsređen na tri osnovne teme:

Intenzivno smo fokusirani na to da pomažemo Vama i Vašem biznisu da maksimizujete vrednost i ostvarite svoje ambicije i ciljeve.

Trudimo se da temeljno razumemo Vašu organizaciju i situaciju u kojoj se nalazite kako bismo osigurali da je naš pristup ličan, pragmatičan i produktivan.

Pružamo praktične savete koji će vam pomoći da jasno i pouzdano donosite ključne poslovne odluke.

Za ovo su potrebni timovi sa velikim iskustvom i dubokom stručnošću. Kao jedinstveno integrisano globalno partnerstvo, Mazars je u stanju da mobiliše timove multidisciplinarnih stručnjaka iz celog sveta na neprimetan i efikasan način kako bi se osiguralo da imate najbolji tim koji Vas savetuje bez obzira gde se nalazite Vi ili vaš projekat.

Nudimo širok spektar finansijskih savetodavnih usluga koje će Vam pomoći da ispunite svoje ciljeve. Naša ponuda je kreirana oko Vas i Vaših glavnih događaja u Vašem životnom ciklusu - od poslova preko finansiranja do kriza i sporova. 

Naši ljudi

Naš tim čini preko 1.000 posvećenih profesionalaca u 52 zemlje, pokrivajući čitav niz disciplina finansijskog savetovanja.

Kao jedinstveno integrisana međunarodna firma, naši timovi širom sveta pridržavaju se istih standarda kvaliteta, projektnih metodologija i tehničkih standarda, što znači da pružamo doslednu, besprekornu uslugu gde god da Vam zatreba.

 

Kontaktirajte nas