Globalna usklađenost

Integrisani tim koji će vam pomoći da se krećete kroz složenost globalnih propisa

Današnje kompanije se bore sa širokim spektrom novih pravila i propisa kojima je sve teže upravljati. Više se ne radi samo o popunjavanju niza poreskih prijava. Naša globalna usluga usklađenosti osmišljena je da vam pomogne da obezbedite dobro upravljanje ispunjavanjem vaših specifičnih obaveza.

Naš pristup

Sve veća složenost pravnog i regulatornog okruženja predstavlja glavni izazov za kompanije. Osiguravanje poštovanja sve šireg skupa pravila i zakona je skupo, troši resurse i zahteva lokalno znanje. Uspešna navigacija ovim obavezama na domaćem i međunarodnom nivou je kritična, ali je često teška za upravljanje.

U kompaniji Mazars nudimo globalnu uslugu usklađenosti koja vam pomaže da ostvarite svoje poslovne ambicije dok ispunjavate svoje obaveze. Kada odaberete nas, koristićete širinu i dubinu naše stručnosti širom sveta, a naš tim donosi najbolje od onoga što nudimo vašem poslu.

Naši klijenti su preduzeća svih veličina, od malih domaćih kompanija do velikih multinacionalnih kompanija. Bez obzira koliko veliki ili mali bili, mi proaktivno predviđamo i rešavamo probleme kada i gde se pojave i po potrebi posvećujemo dodatne resurse. Pristupajućiagilno i fleksibilno možemo udovoljiti vašim potrebama kako se razvijaju i pružiti vam integrisani tim koji uključuje stručnjake iz različitih disciplina i geografskih područja u našem poslu. Naši centralni koordinacioni timovi će osigurati da se poštuju SLA i KPI.

Naša globalna služba za usklađenost dizajnirana je tako da se možemo prilagoditi vašim okolnostima. Samo jedna kontakt tačka pružiće vam pouzdanu i visokokvalitetnu uslugu koju očekujete od Mazarsa i koordiniraće naš tim kako bi osigurao da i dalje budete usaglašeni. Naše integrisano partnerstvo omogućava nam da radimo kao jedan tim i budemo sigurni da ćemo vam pružiti dosledne usluge širom sveta.

Naši alati i rešenja

inControl je naša digitalna platforma za usklađenost, dizajnirana da pomogne globalnim organizacijama da nadgledaju i unapređuju svoje postupke za usklađivanje. Pruža jasan i transparentan pogled na celokupan postupak usklađenosti i omogućava procenu učinka internih i eksternih timova.

PayWorld pruža globalno upravljanje platnim spiskom na jednoj platformi, omogućavajući pojednostavljene i standardizovane operacije obračuna zarada.

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?