Finansiranje infrastrukture

Postavljanje temelja za uspešan projekat

Kako raste globalna potražnja za infrastrukturom i energijom, mi pomažemo operaterima, državnim organima, zajmodavcima i investitorima da postignu svoje ciljeve i upravljaju svojim rizicima . Pružamo podršku širom sveta, gde god da žele da nabave, razviju, finansiraju upotrebe ili poseduju svoju infrastrukturnu imovinu.

Infrastruktura igra glavnu ulogu u svim preduzećima i u društvu, ali je to oblast velike složenost. Kombinujemo tehničku stručnost sa velikim iskustvom u ovom sektoru da bi našim klijentima obezbedili jedan, integrisan tim koji pruža besprekorno, konzistentno iskustvo na svakom tržištu na kom se oni nalaze. 

Verujemo da je robusno, transparentno modelovanje osnovni temelj za sve transakcije. Imamo vodeće svetsko iskustvo u finansijskom modelovanju u sektorima energetike, infrastrukture i očuvanja životne sredine. Naš standard modelovanja je priznat kao metodologija najbolja u svojoj klasi a naš iskusni timovi koji se bave modelovanjem obučavaju pojedince i timove u preduzećima da izgrade robusne transparentne modele koji koriste  Mazars standard.

Vodeći svetski investitori u infrastrukturu i energetiku, preduzimači koji se bave infrastrukturom i energetikom i  vlasnici istih veruju da Mazars pruža nezavisno osiguranje svojih modela. Naš robusan pristup i metodologija modeliranja senki daje superiorne rezultate i uveravanje.

Radi pružanja podrške transakciji, mi sakupljamo lokalno i međunarodno iskustvo zajedno sa specijalističkim znanjem (kao što su porezi, računovodstvo i analiza poslovanja) kao što zahtevaju potrebe svakog klijenta i svaka transakcija  .

Naš tim koji se bavi finansiranjem infrastrukture može da vam pomogne u vezi:

  • Revizije finansijskog modela primenjujući rigorozna kriterijume kontrole kvaliteta
  • Finansijskog modeliranja koje koristi Mazarsov standard modeliranja
  • Kurseva za obuku o finansijskom modeliranju (onlajn ili lično) za opšte finansiranje projekta, PPP, spajanje i kupovinu preduzeća i individualne sektore
  • Podrške i savetovanja u pogledu transakcije
  • Usluga nezavisne procene, od procene imovine i portfelja do toga da delujemo kao agent za procenu za fondove kojima se trguje na berzi
  • Integrisane analize preduzeća koja obuhvata finansijsku, poresku analizu preduzeća i analizu preduzeća modela
  • Poreskih i računovodstvenim mišljenja o infrastrukturi za lokalna i prekogranična pitanja
  • Usluga upravljanja imovinom, uključujući i računovodstvo, usaglašenost, izveštavanje i operativno modelovanje

Naši ljudi

140 stručnjaka u Londonu, Sidneju, Parizu, Njujorku, Torontu, Jahanesburgu, Pekingu i Delhiju. 

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?