Junior asistent u sektoru računovodstva

Mazars zapošljava Junior asistent-a u sektoru računovodstva!

Vrsta zaposlenja: stalno zaposlenje

Sviđa vam se računovodstvo, kontroling, finansijska analiza i želite se razvijati u smeru pružanja CFO usluga (Accounting/Controlling/FP&A/Treasury Advisory"), želite raditi  s mladim timom u odličnoj radnoj atmosferi, biti deo tima koji uvodi inovativne digitalne koncepte, raditi u internacionalnom okruženju, raditi na sebi i svojoj karijeri – nastavite čitati!

Šta ćeš raditi?

  • Učestvovati u aktivnostima vezanim uz procesiranje i obradu svih računovodstvenih i ostalih finansijskih transakcija za potrebe klijenata iz različitih industrija u međunarodnom okruženju, osiguravati isporučivanje pravovremenih i tačnih informacija.
  • Učestvovati u pripremi svih statutarnih, zakonskih i ostalih finansijskih izveštaja za eksterne korisnike klijenta u skladu sa relevantnim standardima i zakonskim propisima, u skladu sa uputstvima Seniora/Managera
  • Samostalno sprovoditi pripremu i obradu računovodstvenih i ostalih finansijskih transakcija, osiguravati tačne i pravovremene informacije
  • Učestvovati u  komunikaciji i koordinacija sa timom, klijentima i ostalim partnerima

Uz veliki entuzijazam i motivaciju, očekujemo teoretsko znanje finansija i računovodstva i praktično znanje MS Office-a. Važno nam je tvoja sklonost kontinuiranom radu na sebi i usvajanju novih znanja i veeština, analitičke sposobnosti i tendenciju rešavanja problema, a mi ćemo se pobrinuti da dobiješ najboljeg mentora/icu koji će ti nesebično preneti svoje stručno znanje.

Postavljat ćemo ti nove izazove i ciljeve, a od tebe ćemo zahtevati sve više proaktivnosti, snalažljivosti i odgovornosti. Kao deo Mazars tima, bićeš ambasador Mazarsovih vrednosti (pošteno i profesionalno) u svakodnevnom poslovanju.

Šta te čeka?

Čeka te mladi tim i vedra atmosfera na poslu. Na ovoj poziciji imaš priliku iskoristiti fleksibilnost poslovanja i ostvariti work-life balance po svojoj meri. U duhu Mazarsovih vrednosti možeš očekivati visok integritet, odnosno etičko i društveno odgovorno poslovanje, poštovanje u našoj poslovnoj zajednici, tehničku izvrsnost i stalni rad na sebi. Zbog prirode posla, uvek ćeš imati priliku raditi sa zanimljivim i brzorastućim kompanijama različitih sektora, kao i priliku za napredovanje.

U Mazarsu vlada learning culture što znači da ćeš imati mogućnost učestvovanja u raznim edukacijskim i razvojnim aktivnostima, uključujući one vezane uz savladavanjem novih znanja, veština i alata za pružanje „CFO usluga“ za potrebe tržišta (uključivo Controlling i FP&A metode i prakse, korištenje digitalnih alata), te mogućnost učestvovanja u projektima digitalizacije, standardizacije i automatizacije različitih procesa. Takođe pružamo mogućnost učestvovanja u internim edukacijama koje će voditi naši Manageri i Partneri, ali i eksternom sertifikovanom stručnom obrazovanju kao što je ACCA.

Zašto smo mi idealna sredina za tebe?

Mazars je međunarodna revizorska, poreska i konsultantska kompanija koja teži izgradnji pravednog i prosperitetnog poslovnog sveta. Delujući kao jedinstveno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao integrisani tim.

Osnovan u Francuskoj u Parizu, Mazars je prisutan na globalnom nivou u više od 95 zemalja širom sveta, sa više od 47.000 profesionalaca svakodnevno posvećenih podršci našim klijentima u jačanju njihovih biznisa.

Naš tim je sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka u kome vlada pozitivna atmosfera na poslu. Mi smo fleksibilni i članovi našeg tima imaju samostalnost u raspodeli svog vremena i određivanja mesta rada.

Pored toga, veliki akcenat stavljamo na kontinuirano usavršavanje i našim zaposlenima nudimo širok opseg internih i eksternih edukacija, uz fokus na građenje internacionalnog tima.

Prijava

Puno radno vreme (klizno od 8h/9h - 16h/17h)

Početak rada – po dogovoru

CV slati na posao@mazars.rs sa naslovom "Prijava za posao - Junior u sektoru računovodstva"