Gen You.

Generacija Y, Generacija Z...Generacija You.

Sledeća generacija revizora u Mazarsu spremna je da izazove i transformiše reviziju kakvu poznajemo.

Gen You, pridruži nam se

Da li ste spremni da odigrate svoju ulogu u društvu?

Revizija ima važnu ulogu od javnog interesa. Brinući se o organizaciji u kojoj radimo reviziju, Mazars pomaže u izgradnji održivog poslovanja za dobrobit čitavog društva. S jasnim ciljem za  budućnosti, zajedno stvorimo pozitivne promene.

5_slide2

Dosta ti je greenwashinga?

Poslovanje nije samo maksimizacija profita. Upoznajte Estel, zaljubljenicu u ekologiju i revizora u Mazarsu, koja se bavi važnim globalnim problemima i podstiče kompanije da usklade svoje ciljeve održivosti. Prigrlite karijeru koja ide van okvira.

Gen You, pridruži nam se
 

 
 
 

   

   

  

Zanima te kako su povezani robotika, AI i revizija?

U sve složenijem svetu, podaci su ključni. Od robotske obrade do veštačke inteligencije i analitike, tehnologija je transformsala procese revizije. U Mazarsu prihvatamo pametne načine rada razvojem i korišćenjem inovativnih digitalnih rešenja kako bi se fokusirali na izazove koji su važni našim klijentima. Nije naučna fantastika, nego stvarni svet.

6_slide2

Želiš znati što se krije iza brojki?

Smatralo se da je revizija isključivo finansijske prirode, što je velika zabluda. Upoznajte Selin (Celine), revizora u Mazarsu koja se bavi IT i ESG zadacima. Vreme je za novi pogled na reviziju.

Gen You, pridruži nam se

   

    

     

   

Dali ste spremni da napravite pravu razliku?

Revizija je u potpunoj transformaciji i Mazars je u jedinstvenoj poziciji da predvodi te promene. Sa našim preduzetničkim duhom, podstičemo inovacije, vođstvo i izazivamo status quo. Mi ćemo vam dati glas i pomoći da imate uticaj.

4_slide2

Da li želiš da znaš šta čini finese koje pomeraju tvoj biznis?

Revizija je više od niza brojeva i papirologije. Upoznajte Olivera, revizora u Mazarsu, koji ulazi pod kožu kompanije kako bi razumeo način njenog funkcionisanja. Upoznajte sve aspekte poslovnog sveta.

Gen You, pridruži nam se

    

    

   

Želiš da budeš korak ispred?

Početak karijere u reviziji put je razvoja kritičkog mišljenja i mekih veština. U Mazarsu znamo da je karijera putovanje i da je prvi korak važan. S nama ćeš brzo da napreduješ, preduzimaš sve veće odgovornosti i bićeš spreman za svoj sledeći korak.

9_slide2

U potrazi za karijerom i prijateljstvom?

Revizija je pokretač karijere. Upoznajte Matildu (Mathilde), revizora u Mazarsu, koja može da oslobodi svoju ambicioznu prirodu u okruženju rasta, različitosti i prijateljstva. Nadmaši (prevaziđi sebe, odvoj se od drugih) sebe, tako što ćeš biti ti.

Gen You, pridruži nam se

     

    

   

  

10_slide2

    

Razmišljaš i deluješ globalno?

Mogućnost međunarodnog rada je game- changer. Upoznaj Helgu, revizora u Mazarsu, koja radi na raznim internacionalnim poslovima dok gradi međunarodne odnose. Internacionalni klijenti, timovi i mogućnosti.

Gen You, join us

 

  

       

   

Spreman/spremna da nam se pridružiš?

Gen You, pridruži nam se