Accountant u sektoru računovodstva

Mazars u Srbiji traži novog kolegu u odeljenju računovodstva!

Vrsta zaposlenja: Stalno zaposlenje

Ako imate 2 ili više godina iskustva u računovodstvu ili sličnim poslovima, sviđa vam se računovodstvo, kontroling, finansijska analiza i želite se razvijati u smeru pružanja CFO usluga (Accounting/Controlling/FP&A/Treasury Advisory"), želite raditi  s mladim timom u odličnoj radnoj atmosferi, biti deo tima koji uvodi inovativne digitalne koncepte, raditi u internacionalnom okruženju, raditi na sebi i svojoj karijeri – nastavite čitati!

Šta ćeš raditi?

 • Samostalno obavljati aktivnosti vezane uz procesiranje i obradu računovodstvenih i ostalih finansijskih transakcija za potrebe klijenata iz različitih industrija u međunarodnom okruženju, osiguravati isporučivanje pravovremenih i tačnih informacija.
 • Učestovati u pripremi svih statutarnih, zakonskih i ostalih finansijskih izveštaja za eksterne korisnike klijenta u skladu sa relevantnim standardima i zakonskim propisima, u skladu sa uputstvima Managera.
 • Samostalno knjižiti izvode, blagajne, ulazne i izlazne račune, pripremati datoteke za plaćanje, sve ostale računovodstvene transakcije.
 • Provoditi aktivnosti zatvaranja perioda, proveravati i usklađivati analitičke evidencije te pozicije računovodstvenih izveštaja.
 • Samostalno obavljati aktivnosti vezane u pripremi PDV prijava, finansijskih izveštaja i ostalih izveštaja (kod manje obimnih klijenata) ili učestvovati kod kompleksnijih klijenata uz podršku Seniora/Manager.
 • Učestovati u  komunikaciji i koordinacija sa timom, klijentima i ostalim partnerima.

 Što očekujemo od tebe?

 • entuzijazam i motivaciju
 • teoretsko i praktično znanje računovodstva
 • posedovanje relevantnog radnog iskustva na računovodstvenim ili sličnim poslovima
 • praktično znanje MS Office-a
 • odlično znanje engleskog jezika
 • tačnost, ažurnost, sistematičnost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka
 • sposobnost obavaljanja više zadataka, multitasking

 Šta te čeka?

Čeka te timski duh i vedra atmosfera na poslu. Na ovoj poziciji imaš priliku iskoristiti fleksibilnost poslovanja i ostvariti work-life balance po svojoj meri. U duhu Mazarsovih vrednosti možeš očekivati visok integritet, odnosno etičko i društveno odgovorno poslovanje, poštovanje u našoj poslovnoj zajednici, tehničku izvrsnost i stalni rad na sebi. Imaćeš mogućnost učestvovanja u edukacijskim, razvojnim i operativnim aktivnostima vezanim uz savladavanje novih znanja, veština i alata za pružanje novih usluga za potrebe tržišta kao i učestvovanje u projektima digitalizacije, standardizacije i automatizacije različitih procesa.

Zbog prirode posla, imaš jedinstvenu priliku raditi u internacionalnom okruženju u zanimljivom i brzorastućem sektoru, kao i priliku za napredovanje. U Mazarsu vlada learning culture što znači da ćeš uvijek moći učestvovati u internim edukacijama koje će voditi naši Manageri i Partneri ali i eksternom sertifikovanom stručnom obrazovanju kao što je ACCA.

Zašto smo mi idealna sredina za tebe?

Mazars je međunarodna revizorska, poreska i konsultantska kompanija koja teži izgradnji pravednog i prosperitetnog poslovnog sveta. Delujući kao jedinstveno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao integrisani tim.

Osnovan u Francuskoj u Parizu, Mazars je prisutan na globalnom nivou u više od 95 zemalja širom sveta, sa više od 47.000 profesionalaca svakodnevno posvećenih podršci našim klijentima u jačanju njihovih biznisa.

Naš tim je sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka u kome vlada pozitivna atmosfera na poslu. Mi smo fleksibilni i članovi našeg tima imaju samostalnost u raspodeli svog vremena i određivanja mesta rada.

Pored toga, veliki akcenat stavljamo na kontinuirano usavršavanje i našim zaposlenima nudimo širok opseg internih i eksternih edukacija, uz fokus na građenje internacionalnog tima.

Prijava

Puno radno vreme (klizno od 8h/9h - 16h/17h)

Rok prijave: 21.12.2023.

CV slati na posao@mazars.rs sa naslovom "Prijava za posao - Accountant u sektoru u odjelu računovodstva"