Junior Manager u sektoru računovodstva

Mazars zapošljava novog člana tima računovodstva

Vrsta zaposlenja: stalno zaposlenje

Ako imaš 5 i više godina specijalističkog i upravljačkog iskustva u području računovodstva, voliš dinamičan posao i izvrstan si organizator – imamo pravu priliku za tebe!

Šta ćeš raditi?

 • samostalno planirati, koordinirati i upravljati aktivnostima s klijentima i osiguravati usklađenost njihovog poslovanja sa svim pozitivnim lokalnim zakonima, kao i internim zahtevima Mazars Grupacije,
 • pripremati godišnje izveštaje, izrađivati i kontrolisati PDV obrasce i ostale statističke izveštaje,
 • aktivno komunicirati s lokalnim nadležnim telima i trećim osobama posebno u slučaju poreskih inspekcija i/ili revizije,
 • Voditi tim, koordinirati, kontrolisati i učestvovati u aktivnostima vezanim za procesuiranje i obradu svih računovodstvenih i ostalih finansijskih transakcija za potrebe klijenta, osiguravati isporučivanje pravovremenih i tačnih informacija,
 • unapređivati automatizaciju i digitalizaciju računovodstva i proaktivno identifikovati prilike za optimizaciju poslovanja,
 • pružati podršku i predlagati aktivnosti za unapređenje poslovanja menadžmentu i učestvovati u internim projektima automatizacije i digitalizacije poslovanja,
 • mentorisati zaposlene i brinuti o njihovom razvoju karijere i osiguravati visok nivo efikasnosti i kvaliteta rada tima.

Šta očekujemo od tebe?

Uz potrebno višegodišnje stručno iskustvo, očekujemo da imaš završen ekonomski orijentisan fakultet, ekspertizu i ljubav prema računovodstvu i odlično se služiš engleskim jezikom kao i računovodstvenim softverima i MS Office paketom.

Uz to nadamo se da imaš:

 • izvrsne organizacijske, komunikacijske i upravljačke veštine
 • visok stepen samostalnosti i lične odgovornosti
 • izraženu proaktivnost i inicijativnost
 • analitičnost, tačnost i usmerenost na detalje
 • sposobnost multitaskinga i visok stepen usmerenosti na klijenta
 • želju za svakodnevnim usavršavanjem svojih ličnih i stručnih kompetencija

Šta te čeka?

Čeka te timski duh i vedra atmosfera na poslu. Na ovoj poziciji imaš priliku iskoristiti fleksibilnost poslovanja i ostvariti work-life balance po svojoj meri. U duhu Mazarsovih vrednosti možeš očekivati visok integritet, odnosno etičko i društveno odgovorno poslovanje, poštovanje u našoj poslovnoj zajednici, tehničku izvrsnost i stalni rad na sebi. Imaćeš mogućnost učestvovanja u edukacijskim, razvojnim i operativnim aktivnostima vezanim uz savladavanje novih znanja, veština i alata za pružanje novih usluga za potrebe tržišta kao i učestvovanje u projektima digitalizacije, standardizacije i automatizacije različitih procesa.

Zbog prirode posla, imaš jedinstvenu priliku raditi u internacionalnom okruženju u zanimljivom i brzorastućem sektoru, kao i priliku za napredovanje. U Mazarsu vlada learning culture što znači da ćeš uvijek moći učestvovati u internim edukacijama koje će voditi naši Manageri i Partneri ali i eksternom sertifikovanom stručnom obrazovanju kao što je ACCA.

Zašto smo mi idealna sredina za tebe?

Mazars je međunarodna revizorska, poreska i konsultantska kompanija koja teži izgradnji pravednog i prosperitetnog poslovnog sveta. Delujući kao jedinstveno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao integrisani tim.

Osnovan u Francuskoj u Parizu, Mazars je prisutan na globalnom nivou u više od 95 zemalja širom sveta, sa više od 47.000 profesionalaca svakodnevno posvećenih podršci našim klijentima u jačanju njihovih biznisa.

Naš tim je sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka u kome vlada pozitivna atmosfera na poslu. Mi smo fleksibilni i članovi našeg tima imaju samostalnost u raspodeli svog vremena i određivanja mesta rada.

Pored toga, veliki akcenat stavljamo na kontinuirano usavršavanje i našim zaposlenima nudimo širok opseg internih i eksternih edukacija, uz fokus na građenje internacionalnog tima.

Prijava

Puno radno vreme (klizno od 8h/9h - 16h/17h)

Rok prijave: 15.2.2024.

CV slati na posao@mazars.rs sa naslovom "Prijava za posao – Junior Manager u sektoru računovodstva“