Koji je sledeći korak za Vaše preduzeće?

Bilo da ste ceo život gradili svoje preduzeće ili ste ga stvorili tokom nekoliko godina, razumemo da je to veliki deo Vašeg života. A odluka šta učiniti dalje, može biti neverovatno zastrašujuća i teška.

Prema tome, neophodno je ispitati sve opcije koje su Vam na raspolaganju.

Bilo da želite da prodate svoje preduzeće ili jednostavno tražite pravog partnera koji će Vam pomoći da finansirate budući rast poslovanja, potrebno je da pored sebe imate pravog partnera. Bez obzira gde se trenutno nalazite na svom putu, stručnjaci Mazarsa su na raspolaganju da Vam pruže pomoć u sledećim koracima.

Screenshot_85.png

Važnost stručne podrške

U Mazarsu imamo dugogodišnje iskustvo u savetovanju preduzeća o rastu i potencijalnoj prodaji. Verujemo da je za postizanje najboljih rezultata potrebna kombinacija korporativnih finansija, savetovanja u procesima prodaje preduzeća, poreskog savetovanja i smernica za lično finansijsko planiranje. Tu smo kako bi Vam pomogli da razumete svoje ciljeve (poslovne i lične) pre nego što Vam pružimo nezavisne i personalizirane savete.

Od prvih koraka do završetka prodaje ili čak ličnih finansijskih saveta za budućnost – postoji mogućnost da Vam izradimo plan koji će Vam biti od pomoći.

Bitno je da je Vaš celokupan plan prilagođen Vašim ambicijama, dugoročnim planovima, finansijskoj situaciji i vremenskom rasporedu. Pre nego što se odlučite na sledeći korak, održite sastanak s jednim od naših iskusnih finansijskih savetnika.

Screenshot_84.png

Zatražite informativni sastanak