Finansiranje

Obezbedite finansiranje koje vam je potrebno da postignete svoje ciljeve

Finansiranje je dragocen alat za svako ambiciozno preduzeće. Ono može da pomogne da se pokrene rast putem finansiranja projekata, kupovine preduzeća ili strateških događaja, ili da se jednostavno pomogne u vezi svakodnevnog obrtnog kapitala.

Međutim, svet finansiranja postaje sve složeniji, pošto se na tržištu svakodnevno pojavljuju novi instrumenti finansiranja. Naši stručnjaci za finansiranje mogu da vam daje praktične savete prilagođene važim potrebama da bi vam pomogli da razumete, obezbedite i upravljate finansijskim rešenjima koja odgovaraju vašem preduzeću i pomažu vama i vašem preduzeću da ostvarite svoje ciljeve.

Naš pristup

Mi u Mazarsu razumemo svet finansiranja i važnu ulogu koju ono igra za preduzeće. Nudimo kolaborativni pristup tako što mobilišemo stručnjake iz celog asortimana tehničkih disciplina, sektora i geografskih područja da bi obezbedili da vi dobijete tim prilagođen vašim potrebama koji će ispuniti vaše potrebe u pogledu finansiranja.

Vaš tim će blisko sarađivati sa vama da bi potpuno razumeli vaše zahteve i pristup, i dali savete prilagođene vašoj poslovnoj strategiji i načinima rada. Vi možda želite da ponudite akcije na berzi, da refinansirate dug, da sakupite sredstva od investicionih partnera, da finansirate infrastrukturni projekat ili da dobijete procenu vrednosti za aktivnost spajanja preduzeća i kupovine preduzeća. Šta god da vam je potrebno, mi možemo da ponudimo opsežne savete i smernice da bi pomogli da se obezbedi uspešan ishod.

Nudimo savete iz širokog spektara finansijskih rešenja da bi prevazišli mnogobrojne izazove. Ova rešenja uključuju:

Sa međunarodnom perspektivnom i poznavanjem lokalnog tržišta, naš fokus je na isporuci rešenja koja najbolje podržavaju vašu poslovnu strategiju i ciljeve.

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?