Globalni poreski krediti i podsticaji

Globalni pristup koji maksimizira poreske beneficije

Poreski krediti i podsticaji mogu biti glavni pokretač rasta za preduzeća, podržavajući njihove inovacije i inicijative za istraživanje i razvoj. Dostupni su po gradovima, državama, provincijama ili na nacionalnom nivou u većini svetskih jurisdikcija. Naš globalni tim može vam pomoći u identifikovanju ovih programa kao i drugih potencijalnih izvora finansiranja. Takođe možemo pomoći u podnošenju prijava poreskim i državnim vlastima.

Naš pristup

Što se tiče investicija i izbora lokacije, poreski krediti i podsticaji često mogu biti odlučujući faktor. Vlade širom sveta nude podsticaje kompanijama koje se odluče da posluju u njihovoj nadležnosti.Pronalaženje i obezbeđivanje takvih podsticaja često zahteva stručne savete i tehničke smernice.

Mi imamo globalni tim koji prati podsticaje koje nude jurisdikcije i industrija, uključujući one za inovacije, istraživanje i razvoj i kapitalna ulaganja. Sledeći proaktivni pristup, blisko sarađujemo sa našim klijentima tokom njihove poreske godine kako bismo pristupili programima pomoći i obrađivali zahteve za poreske olakšice u realnom vremenu.

Poreski podsticaji postali su posebno vitalni usred neizvesnosti koju je pokrenuo Covid-19, koji je naveo vlade širom sveta da prošire programe poreskih podsticaja kako bi ublažili ekonomski uticaj. Naš Globalni sistem za praćenje poreza i zakona Covid-19, pokrenut početkom pandemije, uključuje kredite i podsticaje iz 75 zemalja širom sveta.

Naš posvećeni tim poreskih, pravnih i računovodstvenih profesionalaca i inženjera (specifičnih za pojedinu industriju) vodiće vas kroz postupak potraživanja dostupnih poreskih olakšica i podsticaja od odgovarajućih vlada i vlasti. Savetujemo o podsticajima koji odgovaraju vašem preduzeću i njegovim planovima rasta. Naši nacionalni timovi imaju opsežne kontakte sa vlastima u svakoj od jurisdikcija u kojima poslujemo, kao i stručnost u pogledu usaglašenosti, izveštavanja i lokalnih praćenja potrebnih da bi se osigurale vaše beneficije.

Naše usluge

  • Planiranje potraživanja kako bi se maksimizovala legitimna upotreba kredita i podsticaja
  • Izrada aplikacija, opisa projekata i rezimea finansijskih podataka u prilog tvrdnjama
  • Praćenje rada lokalnih vlasti kako bi se osiguralo da se koristi ostvare 

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?