ESG health check

Preduzeća više ne mogu da priušte ignorisanje pitanja zaštite životne sredine, društva i upravljanja. Kako stojite po pitanju korporativne održivosti?

Održivost je putovanje: nijedan poslovni model ne može da se promeni preko noći. Za izgradnju strategije održivosti, prvenstveno je potrebno identifikovati glavne izazove s kojima ćete se suočiti sa postojećim poslovnim modelom vaše organizacije.

Identifikovanje ovih izazova deo je procesa postavljanja dobro osmišljenih ciljeva i planova, ali to je tek deo putovanja. Pomoći ćemo vam da identifikujete glavne aspekte vašeg ESG putovanja, pri čemu verujemo u personalizovani pristup. Prilagodićemo našu podršku vašim potrebama u zavisnosti od rezultata Health Check upitnika. 

Picture2.png

Što je ESG Health Check?

Za kompanije koje tek započinju svoje ESG putovanje, naš ESG Health Check efektan je alat za pomoć pri tom početku, jer daje procenu trenutnog stanja i status minimalnih regulatornih i društvenih zahteva vašeg poslovanja. Za one kompanije koje žele da postave održivost u središte svog poslovanja, razviti strategiju i poslovne modele usklađene s ESG kriterijima, Health Check predstavlja prvi korak šireg procesa kroz identifikovanje onih ESG tema koje su najznačajnije za vašu organizaciju.

Rezultat vašeg online upitnika biće sastavljeni zajedno s uvidima i referentnim podacima potrebnim za personalizovani akcioni plan formulisan za rešavanje nedostataka. Takođe ćemo vas uputiti na ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih naroda prema kojima je vaše poslovanje najuspešnije.

Koja je vrednost za vas?

Bićete nagrađeni akreditacijom "ESG awareness" - ispunjavanjem ESG Health Check-a dobićete priznatu akreditaciju svesti o održivosti, koju isporučuje Mazars u skladu s ciljevima održivog razvoja UN-a.

Pomoću ESG Health Check alata dobićete predlog plana s definisanim aktivnostima koje će vam omogućiti planiranje vašeg daljeg ESG puta.

Kontaktirajte nas