Implementacija i transformacija

Rešenja za ugradnju održivosti u vaše strateške poslovne planove

Jedan od najvećih izazova s ​​kojima se mnoge kompanije danas suočavaju je uključivanje održivosti u sve što rade. Biti istinski održiv znači ići dalje od faktora životne sredine ili ublažavanja rizika. Naši stručnjaci za održivost mogu da vam pomognu da sprovedete plan koji poboljšava ukupnu poslovnu performansu i stvara vrednost.

U današnjem poslovnom okruženju, rizici povezani s nesprovođenjem istinski održive poslovne strategije veći su nego ikad. Kada kompanije ugrade održivost u svoje kratkoročne, srednjoročne i dugoročne planove, ona ne samo da umanjuju rizike, već se stavljaju u poziciju da pronađu nove prilike koje im pomažu da ostvare vrednost. Ali, mogu postojati izazovi koji otežavaju upravnim odborima, ključnim stejkholderima i poverenicima preduzimanje potrebnih radnji za integraciju održivosti u srž organizacije.

U Mazarsu imamo tim stručnjaka koji mogu da vam pomognu da izvršite transformaciju u poslovanje koje je usmereno na održivost i ESG načela. Naš tim će razviti razumevanje vaše trenutne pozicije održivosti i dati pogled na to kako da se poboljša dugoročna održivost vaše organizacije.

Naš fokus je na pružanju usluga koje su vam potrebne za ugradnju održivosti u vašu širu poslovnu strategiju, uključujući upravljanje promenama u organizaciji, učešće stejkholdera i razvoj nove korporativne kulture. S visokokvalifikovanim timom koji nudi međunarodnu perspektivu i duboko poznavanje pitanja održivosti, možemo da vam ponudimo uvid i smernice koje su vam potrebne.

Kontaktirajte nas