Usluge upućivanja

Profesionalna podrška za vaše interne timove kada vam je najpotrebnija

Mnoge organizacije smatraju da kvalifikovanih stručnjaka nema dovoljno. Današnji fondovi talenata za mnoge uloge stručnjaka su jednostavno premali. U kompaniji Mazars možemo da ponudimo prilagođena upućivanja koja vam obezbeđuju stručnjake kada vam zatrebaju, na nivou koji vam treba.

Naš pristup

Kompanije se iz mnogih razloga suočavaju sa nedostatkom osoblja na poslovno kritičnim pozicijama. Fond talenata na datoj lokaciji možda nije dovoljno velik, vaša kompanija možda raste brže nego što može da zaposli osoblje ili ćete možda morati da primite ljude sa talentima specifičnim za projekat na ograničen vremenski period.

Naše usluge upućivanja pružaju podršku vašim poslovnim potrebama kada je najpotrebnije. Nudimo talentovane profesionalce u širokom spektru  funkcija, uključujući računovodstvo, porez, ljudske resurse, IT i korporativne sekretarske usluge.

Svi članovi našeg tima dele jedinstvenu posvećenost da vam pruže najkvalitetniju podršku kada imate manjak radne snage. Svaki profesionalac ima kvalifikacije, iskustvo u karijeri i lične osobine neophodne za rad u dinamičnim okruženjima i odgovaranje na niz izazova. Mazars se ponosi kvalitetom i energijom svojih ljudi, i mi ulažemo velika sredstva u podršku našim ljudima da postanu stručni praktičari i vođe kakvi oni žele da budu.

Naše usluge

Kada se za podršku vašem timu obratite kompaniji Mazars, obezbedićemo prilagođeni paket koji odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naša podrška podrazumeva mnoge outsourcing usluge, kao što su:

  • Računovodstvena pomoć
  • Finansijsko izveštavanje
  • Pridržavanje propisa i poreza
  • Podrška internoj reviziji i kontroli
  • Ljudski resursi i zapošljavanje
  • Plate
  • Projektni menadžment

 

Kontaktirajte nas