The Praxity Alliance

Mazars je član Praksiti saveza (Praxity AISBL), najvećeg svetskog Saveza nezavisnih i vlasnički neovisnih revizorskih i konzultantskih preduzeća. Prepoznavajući podršku koja proizlazi iz globalizacije možemo preporučiti renomirana preduzeća u relevantnim državama. Naši kontakti u preduzećima unutar Praksiti saveza omogućavaju našim klijentima profesionalnu podršku u njihovim međunarodnim aktivnostima iz jednog izvora.
Logo Praxity

O Praksiti savezu

Bez obzira na to gde se nalazite, savetnici iz firmi članica Praksiti saveza dele zajedničku etiku i perspektivu kako bi olakšali dinamičan rast poslovanja širom sveta. 

Kao i Mazars, svako preduzeće je već uspešno u svojem geografskom području i visoko cenjeno od strane struke. Na individualnoj i kolektivnoj razini, pomažemo multinacionalnim klijentima da planiraju budućnost, preduzimaju i donose velike poslovne odluke i ostaju konkurentnima. Članice Praksiti saveza su, pružajući lokalni regulatorni uvid i usluge poreznog i poslovnog savetovanja, Vaša veza između novih međunarodnih tržišta. 

Praksiti AISBL je globalni savez nezavisnih preduzeća. Organizovano kao međunarodni neprofitni entitet pod Belgijskim zakonom, Praksiti ima svoju izvršnu kancelariju u Epsomu. Praxity - Global Alliance Limited je neprofitno društvo registrovano u Engleskoj i Velsu, ograničeno ulozima članova, i ima registrovanu kancelariju u Engleskoj. Kao savez, Praksiti ne praktikuje usluge računovodstva niti pruža usluge revizije, poreznog I poslovnog savetovanja ili druge profesionalne usluge bilo kojeg tipa prema trećim stranama. Savez ne predstavlja zajedničko ulaganje, partnerstvo ili mrežu između participirajućih preduzeća. Zbog toga što su preduzeća Saveza nezavisna, Praxity ne garantuje usluge ili kvalitet pruženih usluga od strane participirajućih preduzeća.

Za više informacija

Istražite više o Praksiti savezu na www.praxity.com