Uglašenost sa poreskim propisima

Efikasno rukovanje sve većim obimom posla

Osiguranje usaglašavanja sa poreskim propisima sve je veći teret. Poreski zakoni postaju sve složeniji, a vlasti zahtevaju povećan obim izveštavanja u svojoj potrazi za nepoštovanjem zakona. Ipak, precizna usaglašenost sa zakonom je od vitalnog značaja, ne samo za sprečavanje novčanih kazni, već i za izbegavanje pokretanja revizija i istraga.

Naš pristup

Domaća preduzeća i multinacionalne kompanije suočavaju se sa sve složenijim poreskim pravilima, većim nadzorom poreskih vlasti i većom obavezom da obezbede poštovanje složene mreže zakona. Naša globalna mreža ima resurse i lokalno znanje kako bi se efikasno nosila sa najnejasnijim nacionalnim zahtevima.

Nudimo posebnu pomoć brzorastućim kompanijama koje se prvi put međunarodno šire, ali kojima nedostaje usaglašenost sa zakonima i znanje okolnosti izvan njihovog domaćeg tržišta.

Klijentima je na raspolaganju i naša interna stručnost u oblastima kao što je povezanost sa nacionalnim poreskim mrežama.

Naše usluge

  • Možemo vam ponuditi pomoć u svim aspektima poštovanja poreskih regulativa, uključujući:
  • Poštovanje PDV-a / indirektnog poreza
  • Porez na dobit
  • Formiranje transfernih cena
  • Porez na dohodak
  • Podrška pri reviziji od strane poreskih organa
  • Saveti za strateško usaglašavanje

Naši alati i rešenja

Mazarsove usluge usklađenosti dopunjuju naše dve globalne platforme: inControl i Signals.

inControl pomaže globalnim organizacijama da nadgledaju i poboljšavaju svoje postupke usklađenosti pomoću nadzorne table prilagođene korisniku kako bi pojednostavili složene radne tokove usklađenosti. Dostupna putem veba, pruža transparentnost celokupnog procesa usklađenosti i sposobnost procene učinka internih i eksternih timova u odnosu na definisane KPI-je. inControl takođe promoviše internu saradnju sa alatima kao što je deljenje dokumenata.

Signals olakšava kompanijama da saradjuju sa Mazars-om putem platforme koja vam omogućava da izvršite radnje u vezi sa poreskim prijavama i administracijom. Pruža uvid u vašu administraciju, pomaže u sastavljanju godišnjih računa i pruža vam jednostavan način da po potrebi kontaktirate svog savetnika kompanije Mazars.

 

Kontaktirajte nas