Payroll Manager

Mazars u Srbiji traži novog kolegu u odeljenju Payroll-a!

Opis posla:

Kao Payroll Manager, vaša ključna odgovornost biće efikasno rukovođenje timom i upravljanje obračunom zarada i benefita za naše klijente. Obezbeđivaćete pravilan obračun zarada i poreza za klijente u skladu sa zakonskim zahtevima. Takođe, aktivno ćete učestvovati u automatizaciji procesa obračuna zarada i kreiranju rešenja za automatizaciju kako biste unapredili efikasnost i smanjili rizik od grešaka. Pored toga, vaša uloga biće i savetovanje klijenata u oblasti zarada i radnih odnosa.

Uslovi:

  • Minimum 5 godina iskustva u oblasti obračuna zarada za klijente ili sličnoj poziciji.
  • Stručno poznavanje Microsoft Excel-a.
  • Izuzetne organizacione sposobnosti i pažnja prema detaljima.
  • Konverzacijski engleski.
  • Sposobnost rada pod pritiskom rokova i promenljivih zahteva.

Poželjne veštine:

  • Iskustvo u korišćenju Power Automate za automatizaciju procesa u vezi sa obračunom zarada i Power Query.
  • Znanje Power BI za izradu izveštaja i analizu podataka o zaradama.

Dodatni uslovi:

  • Sposobnost efikasnog rukovođenja timom i organizacije procesa.
  • Iskustvo u pružanju Global Mobility Services (GMS) usluga je velika prednost.

Šta nudimo?

Mi u Mazarsu volimo da učimo što znači da ćemo uvek podržavati tvoje usavršavanje na nekom od domaćih ili internacionalnih programa poput ACCA ili CFA. Uz stalnu podršku mentora svi naši članovi tima aktivno su uključeni u projekte od samog starta.

Naša feedback kultura i "guranje u nepoznato" uz podršku tima ti pomaže u ličnom i profesionalnom rastu.

Osim stručnog usavršavanja u jednoj od najdinamičnijih profesija u sferi finansija, nudimo i benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja, soft skills edukacija, fleksibilnog radnog vremena i čestih internih događaja i druženja.

Zašto smo mi idealna sredina za tebe?

Mazars je međunarodna revizorska, poreska i konsultantska kompanija koja teži izgradnji pravednog i prosperitetnog poslovnog sveta. Delujući kao jedinstveno partnerstvo, Mazars funkcioniše kao integrisani tim.

Osnovan u Francuskoj u Parizu, Mazars je prisutan na globalnom nivou u više od 95 zemalja širom sveta, sa više od 47.000 profesionalaca svakodnevno posvećenih podršci našim klijentima u jačanju njihovih biznisa.

Naš tim je sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka u kome vlada pozitivna atmosfera na poslu. Mi smo fleksibilni i članovi našeg tima imaju samostalnost u raspodeli svog vremena i određivanja mesta rada.

Pored toga, veliki akcenat stavljamo na kontinuirano usavršavanje i našim zaposlenima nudimo širok opseg internih i eksternih edukacija, uz fokus na građenje internacionalnog tima.

Prijave:

Rok prijave: 28.12.2023.

CV i motivaciono pismo slati na posao@mazars.rs sa naslovom "Prijava za posao - payroll manager".

Radujemo se što ćemo imati priliku da razmotrimo vašu prijavu i da vas upoznamo.