Globalna usklađenost

Integrisani tim koji će vam pomoći da se krećete kroz složenost globalnih propisa

Današnje kompanije se bore sa širokim spektrom pravila i propisa koji koji se menjaju i postaju sve teži za praćenje. Više se ne radi samo o popunjavanju niza poreskih prijava. Naša globalna usluga usklađenosti osmišljena je da vam pomogne da obezbedite dobro upravljanje tako što ispunjava vaše specifične obaveze.

Naš pristup

Sve veća složenost pravnog i regulatornog okruženja stvara veliki izazov za kompanije. Osiguravanje usklađivanja sa sve širim skupom pravila i zakona skupo je, intenzivno troši resurse i zahteva znanje lokalnih zakona i regulativa. Uspešno snalaženje u ovim obavezama na domaćem i međunarodnom nivou je od ključnog značaja, ali je često teško.

U kompaniji Mazars nudimo globalnu uslugu usklađenosti koja vam pomaže da ostvarite svoje poslovne ambicije dok ispunjavate svoje obaveze. Kada odaberete nas, imaćete koristi od širine i dubine naše stručnosti širom sveta, sa našim timom, koji pruža najbolje od onoga što nudimo vašem preduzeću.

Naši klijenti su preduzeća svih veličina, od malih domaćih kompanija do velikih multinacionalnih kompanija. Bez obzira na to koliko ste veliki ili mali, mi proaktivno predviđamo i rešavamo probleme kada i gde se pojave i po potrebi posvećujemo dodatne resurse. Agilnim i fleksibilnim pristupom možemo zadovoljiti vaše potrebe kako se razvijaju i obezbediti vam integrisani tim koji uključuje stručnjake iz različitih disciplina i geografskih područja u našem poslu. Naši centralni koordinacioni timovi će osigurati da se poštuju SLA i KPI.

Naša globalna služba za usklađenost dizajnirana je tako da je možemo prilagoditi vašim okolnostima. Vaš kontakt za koordinaciju pružiće vam pouzdanu i visokokvalitetnu uslugu koju očekujete od Mazarsa i organizovaće naš tim kako bi osigurao da i dalje budete u skladu sa zakonima. Naše integrisano partnerstvo omogućava nam da radimo kao jedan tim i osiguramo pružanje dosledne usluge širom sveta.

Naši alati i rešenja

inControl je naša digitalna platforma za usklađenost, dizajnirana da pomogne globalnim organizacijama da nadgledaju i unapređuju svoje postupke za usklađivanje. Pruža jasan i transparentan pogled na celokupan postupak usklađenosti i omogućava procenu učinka internih i eksternih timova.    

PayWorld pruža globalno upravljanje platnim spiskom na jednoj platformi, omogućavajući pojednostavljene i standardizovane operacije obračuna zarada.

 

Kontaktirajte nas