Parnice i arbitraža

Usluge rešavanja sporova fokusirane na rezultate prilagođene vašim potrebama

U složenom i brzom svetu sporova, Mazars nudi finansijsku i računovodstvenu stručnost koja će vama, vašem klijentu i sudu pomoći da se pozabavite složenim knjigovodstvenim pitanjima. Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo delajući kao zajednički stručnjaci ili savetnici u parnicama, nacionalnim i međunarodnim arbitražama (uključujući ICC, ICSID, LCIA) i alternativnim postupcima za rešavanje sporova, imenovani od strane stranaka. 

Ponosimo se svojim komercijalnim i pragmatičnim pristupom, pružajući posebno prilagođenu  uslugu prema vašim potrebama za svaki zadatak, sa fokusiranjem na osiguravanje najvišeg kvaliteta na najisplativiji način.

Naša praksa je da formiramo tim za angažovanje koji najbolje odgovara zahtevima slučaja, bilo da to znači tim koji se sastoji isključivo od stručnjaka za parnice i arbitražu ili onaj koji takođe uključuje stručnjake iz prakse revizije i osiguranja, poreza ili finansijskog savetodavstva. Naši partneri nadgledaju svaki aspekt svakog zadatka, pružajući vam poverenje u kvalitet naše usluge.

Svoje nalaze možemo predstaviti kao pisane izveštaje ili izjave, ali i kao svedočenja putem usmenog svedočenja i unakrsnog ispitivanja kada je to potrebno.

Naši specijalistički timovi u 20 zakonodavstava širom sveta znače da smo u savršenoj poziciji da pomognemo u obavljanju zadataka širom sveta.

Naše usluge

Rutinski delujemo u širokom spektru sporova, uključujući:

  • Spor oko finansijskog izveštavanja
  • Spor vezan za kršenje garancije i završni račun
  • Ostali sporovi vezani za transakcije
  • Kvantum procena gubitaka
  • Sporne procene
  • Kršenja međunarodnog prava
  • Zahtev osiguranja
  • Zahtevi za ličnu povredu i medicinski nemar
  • Zahtevi za profesionalni nemar

Tamo gde je to relevantno, pružamo dodatnu podršku u obliku usluga forenzičke tehnologije, uključujući prikupljanje, obradu, hostovanje, analizu i proizvodnju podataka pomoću našeg rešenja za obradu podataka i eDisclosure.

Naši ljudi

Mazars je istinsko globalno partnerstvo i naši stručnjaci širom sveta mogu da odgovore brzo i efikasno kako bi postigli pozitivan ishod na složenim prekograničnim zadacima.

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?