Nacionalni i domaći porez

Strategije i rešenja koja vam pomažu da ostanete u skladu sa sredinom koja se stalno razvija

U sred promenljivog pejzaža poreskih politika i zakona, naš tim poreskih i pravnih eksperata može da obezbedi da vi ostanete u skladu sa njima.

Mazarsov globalni tim poreskih stručnjaka radi sa kompanijama i privatnim klijentima koji rade u jednoj ili više jurisdikcija da bi obezbedio poštovanje poreskog zakona i neophodne zahteve u pogledu izveštavanja.

Naš pristup

Bilo da ste vlasnik malog preduzeća ili velike korporacije, naše opsežno poznavanje lokalnih poreskih politika znači da smo u savršenom položaju da vam pomognemo, bilo gde da se nalazite u svetu.

Naš tim, baziran u jurisdikcijama širom sveta, ima tehničko znanje i specijalistički “know-how” da pruži individualne usluge i planiranje po meri tako da možete efektivno da upravljate svojim porezom.

Nudimo savete o zapošljavanju, korporativnim, ličnim, indirektnim, međunarodnim poreskim problemima i poreskim problemima u više jurisdikcija, donoseći rešenja i praveći posvećene timove prema vašim potrebama.

Naši stručnjaci za porez korporacija mogu da vam pomognu u vezi godišnjih poreskih prijava, ili u vezi jačanja funkcija usaglašenosti korporacije da bi se obezbedilo upravljanje poreskim rizicima.

Razumemo sve veće poresko opterećenje sa kojim se kompanije i privatni klijenti suočavaju u današnjem svetu i naša ekspertiza obezbeđuje da uvek budete u toku sa najnovijim zahtevima i pristupima.

U Mazarsu, mi takođe možemo da savetujemo o implementaciji procesa i kontrolama upravljanja poreskim rizikom da bismo obezbedili da uvek budete uvereni u to da ste ispunili zahteve domaćih poreskih organa i zakonodavaca.

Naše usluge

Mazars pruža specijalne poreske savete u vazi sa raznim temama uključujući i:

  • Porez na prihod preduzeća
  • Porez na prihod građana
  • Porez po osnovu rada
  • PDV i indirektni porez
  • Porez privatnih klijenata
  • Poštovanje poreskih propisa

Naši ljudi

Naši visoko kvalifikovani timovi procenjuju vaše potrebe da bi vam ponudili koordinirane savete koji pružaju podršku vašem poslovanju.

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?