Interna revizija

Zaštiti svoju stratešku viziju kroz dinamičan pristup internoj kontroli

Današnje kompanije se suočavaju sa pritiscima iz više uglova. Sa novim rizicima koji se neprestano pojavljuju, efikasna funkcija interne revizije može poboljšati poslovanje, olakšati promene i pružiti sigurnost zainteresovanim stranama. Nudimo stručnost specifičnu za sektor koja pomaže u poboljšanju vaših procesa upravljanja rizikom, kontrole i upravljanja.

Naš pristup

Uspešna funkcija interne revizije treba da doda vrednost celoj kompaniji, kao i da pruži sigurnost zainteresovanim stranama. Treba da bude efikasan, dinamičan i sposoban da odgovori na buduće izazove, i što je još važnije, trebalo bi da vam pruži jasnoću i istinsko razumevanje vašeg poslovanja.

Ako želite uspostaviti funkciju interne revizije ili poboljšati postojeći tim, partnerstvo sa Mazarsom pruža vam fleksibilan, prilagođen i efikasan pristup zasnovan na riziku. Shvatamo koliko je važno izgraditi funkciju interne revizije koja je efikasna i doprinosi ukupnom stvaranju vrednosti u vašoj organizaciji. Takođe znamo da se interna revizija suočava sa višestrukim izazovima iz različitih oblasti poslovanja, istovremeno se prilagođavajući promenljivom regulatornom okruženju.

Naš tim nudi duboku stručnost u različitim oblastima industrije kako bi vam pružio prilagođeno rešenje koje ispunjava vaše složene potrebe. Okupljamo stručnjake iz naše mreže koji rade integrisano kako bi se osiguralo da dobijete prave smernice za ispunjavanje vašeg plana interne revizije ili da razvijete potpuno novi.

Možemo vam pružiti savete o:

  • Promenama propisa
  • Tehnologiji i poslovnim inovacijama
  • Upravljanju
  • Upravljanju rizikom
  • Usklađenosti i internoj kontroli
  • Odgovornosti višeg rukovodstva i članova odbora

 

Kontaktirajte nas