Nacionalni i domaći porez

Strategije i rešenja koja vam pomažu da ostanete u skladu sa sredinom koja se stalno razvija

U sred promenljivog pejzaža poreskih politika i zakona, naš tim poreskih i pravnih eksperata može da obezbedi da vi ostanete u skladu sa njima.

Mazarsov globalni tim poreskih stručnjaka radi sa kompanijama i privatnim klijentima koji rade u jednoj ili više jurisdikcija da bi obezbedio poštovanje poreskog zakona i neophodne zahteve u pogledu izveštavanja.

Naš pristup

Bilo da ste vlasnik malog preduzeća ili velike korporacije, naše opsežno poznavanje lokalnih poreskih politika znači da smo u savršenom položaju da vam pomognemo, bilo gde da se nalazite u svetu.

Naš tim, baziran u jurisdikcijama širom sveta, ima tehničko znanje i specijalistički “know-how” da pruži individualne usluge i planiranje po meri tako da možete efektivno da upravljate svojim porezom.

Nudimo savete o zapošljavanju, korporativnim, ličnim, indirektnim, međunarodnim poreskim problemima i poreskim problemima u više jurisdikcija, donoseći rešenja i praveći posvećene timove prema vašim potrebama.

Naši stručnjaci za porez korporacija mogu da vam pomognu u vezi godišnjih poreskih prijava, ili u vezi jačanja funkcija usaglašenosti korporacije da bi se obezbedilo upravljanje poreskim rizicima.

Razumemo sve veće poresko opterećenje sa kojim se kompanije i privatni klijenti suočavaju u današnjem svetu i naša ekspertiza obezbeđuje da uvek budete u toku sa najnovijim zahtevima i pristupima.

U Mazarsu, mi takođe možemo da savetujemo o implementaciji procesa i kontrolama upravljanja poreskim rizikom da bismo obezbedili da uvek budete uvereni u to da ste ispunili zahteve domaćih poreskih organa i zakonodavaca.

Naše usluge

Mazars pruža specijalne poreske savete u vazi sa raznim temama uključujući i:

  • Porez na prihod preduzeća
  • Porez na prihod građana
  • Porez po osnovu rada
  • PDV i indirektni porez
  • Porez privatnih klijenata
  • Poštovanje poreskih propisa

Naši ljudi

Naši visoko kvalifikovani timovi procenjuju vaše potrebe da bi vam ponudili koordinirane savete koji pružaju podršku vašem poslovanju.

 

Kontaktirajte nas

Želite da znate više?

Srna Knežević
Srna Knežević Manager, Poresko savetovanje - Beograd

Detaljan profil