Gen You.

Generacija Y, Generacija Z...Generacija You.

Sledeća generacija revizora u Mazarsu spremna je da izazove i transformiše reviziju kakvu poznajemo.

Gen You, pridruži nam se

Da li ste spremni da odigrate svoju ulogu u društvu?

Revizija ima važnu ulogu od javnog interesa. Brinući se o organizaciji u kojoj radimo reviziju, Mazars pomaže u izgradnji održivog poslovanja za dobrobit čitavog društva. S jasnim ciljem za  budućnosti, zajedno stvorimo pozitivne promene.

Dosta ti je greenwashinga?

Poslovanje nije samo maksimizacija profita. Upoznajte Estel, zaljubljenicu u ekologiju i revizora u Mazarsu, koja se bavi važnim globalnim problemima i podstiče kompanije da usklade svoje ciljeve održivosti. Prigrlite karijeru koja ide van okvira.

Gen You, pridruži nam se
 

 
 
 

   

   

  

Zanima te kako su povezani robotika, AI i revizija?

U sve složenijem svetu, podaci su ključni. Od robotske obrade do veštačke inteligencije i analitike, tehnologija je transformsala procese revizije. U Mazarsu prihvatamo pametne načine rada razvojem i korišćenjem inovativnih digitalnih rešenja kako bi se fokusirali na izazove koji su važni našim klijentima. Nije naučna fantastika, nego stvarni svet.

Želiš znati što se krije iza brojki?

Smatralo se da je revizija isključivo finansijske prirode, što je velika zabluda. Upoznajte Selin (Celine), revizora u Mazarsu koja se bavi IT i ESG zadacima. Vreme je za novi pogled na reviziju.

Gen You, pridruži nam se

   

    

     

   

Dali ste spremni da napravite pravu razliku?

Revizija je u potpunoj transformaciji i Mazars je u jedinstvenoj poziciji da predvodi te promene. Sa našim preduzetničkim duhom, podstičemo inovacije, vođstvo i izazivamo status quo. Mi ćemo vam dati glas i pomoći da imate uticaj.

Da li želiš da znaš šta čini finese koje pomeraju tvoj biznis?

Revizija je više od niza brojeva i papirologije. Upoznajte Olivera, revizora u Mazarsu, koji ulazi pod kožu kompanije kako bi razumeo način njenog funkcionisanja. Upoznajte sve aspekte poslovnog sveta.

Gen You, pridruži nam se

    

    

   

Želiš da budeš korak ispred?

Početak karijere u reviziji put je razvoja kritičkog mišljenja i mekih veština. U Mazarsu znamo da je karijera putovanje i da je prvi korak važan. S nama ćeš brzo da napreduješ, preduzimaš sve veće odgovornosti i bićeš spreman za svoj sledeći korak.

U potrazi za karijerom i prijateljstvom?

Revizija je pokretač karijere. Upoznajte Matildu (Mathilde), revizora u Mazarsu, koja može da oslobodi svoju ambicioznu prirodu u okruženju rasta, različitosti i prijateljstva. Nadmaši (prevaziđi sebe, odvoj se od drugih) sebe, tako što ćeš biti ti.

Gen You, pridruži nam se

     

    

   

  

    

Razmišljaš i deluješ globalno?

Mogućnost međunarodnog rada je game- changer. Upoznaj Helgu, revizora u Mazarsu, koja radi na raznim internacionalnim poslovima dok gradi međunarodne odnose. Internacionalni klijenti, timovi i mogućnosti.

Gen You, join us

 

  

       

   

Spreman/spremna da nam se pridružiš?

Gen You, pridruži nam se