Transformacija rešenja za preduzeća

Stvaranje digitalne platforme za inovacije širom organizacije

Kako se tehnološke promene šire i napreduju, organizacije prihvataju digitalnu transformaciju. Savremene arhitekture poput cloud-a i mikroservisa mogu biti ključ za omogućavanje digitalnim preduzećima da ostanu ispred konkurencije. Naši stručnjaci kombinuju tehnologiju sa poslovnom strategijom kako bi stvorili besprekorno poslovanje koje će Vam omogućiti dodatni rast.

Naš pristup

Cilj kompanije Mazars je da pomognemo organizacijama da iskoriste prednosti rešenja za preduzeća, identifikujući mogućnosti za poboljšanje performansi, smanjenje troškova, upravljanje rizicima i podsticanje inovacija. Izazivamo tradicionalne poslovne modele i podstičemo organizacije da kreativno razmišljaju kako bi iskoristile potencijal tehnologije kao konkurentsku prednost.

Smatramo da bi tehnološka strategija trebala biti utemeljena na poslovnoj strategiji gde Vam mi pomažemo kroz čitav životni ciklus transformacije. Možemo pomoći u razvoju digitalne strategije za celo preduzeće, a zatim je implementirati sa našim agilnim razvojnim mogućnostima, a istovremeno upravljajući sveukupnom inicijativom za promene.

Naši stručnjaci mogu pomoći pri migraciji na cloud, dizajnu arhitekture uključujući API-je i mikroservise, optimizaciji mreže, automatizaciji procesa, analizi podataka, obračunu troškova i metrici. Naš tim takođe ima veliko iskustvo u tehnologiji i izboru dobavljača. Isto tako razumemo da različite organizacije imaju različite zahteve. Možda bi hibridno rešenje koje čuva neke stare sisteme moglo biti isplativije i stoga prikladnije. Uvek ćemo vam pomoći da pronađete najbolje rešenje za vaše potrebe. 

Naše usluge

  • Procena rešenja preduzeća, strategija i dizajn puta.
  • Procena i odabir tehnologije / dobavljača.
  • Implementacija sistema i mrežne arhitekture
  • Cloud strategija i migracija.
  • Namenski timovi koji pomažu u analizi podataka, automatizaciji procesa, kontinuitetu poslovanja i drugim specijalizovanim oblastima.
  • Metrika i analiza troškova. 

Naši ljudi

Naši timovi imaju širok spektar relevantnih sertifikata, uključujući PRINCE2 ili PMI-PMP upravljanje projektima, Prosci sertifikate o upravljanju promenama, ITIL V3 sertifikate, COBIT akreditive, CIPP i širok spektar kvalifikacija u informacionoj sigurnosti.

 

Kontaktirajte nas