Rešenja za analitiku podataka

Stvaranje uvida na osnovu podataka i načina rada

Preduzeća imaju pristup ogromnom skupu podataka i informacija. Sposobnost pretvaranja tih podataka u nešto smisleno i primenljivo je ključno za pronalaženje novih prilika i minimiziranje problema pre nego što se pojave. Ali, korišćenje maksimalnog potencijala podataka je nešto sa čime se većina organizacija bori. Naši stručnjaci mogu Vam pomoći da razumete i koristite svoje podatke na način koji Vam pomaže da brže i bolje donosite odluke.

Naš pristup

U današnjem svetu kroz Vaše preduzeće prolazi velika količine podataka svakog dana. Ali, ovi podaci su dragoceni samo ako ih možete razumeti. Jednom kada se fokusirate na njih, veliki broj podataka Vam omogućava bolje donošenje odluka, veću efikasnost i bolji performans.

Pomažemo organizacijama da razumeju svoje podatke, koristeći vodeće alate na tržištu za vizualizaciju obrazaca i trendova. Blisko sarađujemo sa organizacijama kako bismo razumeli njihove zahteve, pružili kontrolne table BI-ja po meri prilagođene njihovom sektoru, zatim im pomogli da donose informisane odluke.

Primene se kreću od predviđanja rizika gubitka osoblja, preko razvoja sistema koji privlače najveći procenat kupaca, do povećanja Net Promoter ScoresSM-a kroz optimizaciju lanaca snabdevanja.

Nudimo prilagođena rešenja zasnovana na vašim potrebama, uključujući aplikacije koje su specifične za dati sektor i funkciju. Na primer, za interne revizore možemo pružiti naš “Curious” alat koji nudi gotovo neposredno isticanje potencijalno problematičnih transakcija i drugih karakteristika koje smanjuju troškove i povećavaju pokrivenost revizije.

Analitika podataka takođe je sastavni deo naše pravne službe, koja pomaže osiguravačima, advokatskim kancelarijama i poverenicima u poslovnim, pravnim ili povereničkim odlukama. Naši alati zasnovani na cloud-u pomažu u rešavanju problema poput benčmarkinga, vizuelizacije i pretraživanja miliona transakcija tokom analize kako bi pronašli one koje treba bliže ispitati. U tu svrhu prihvatamo Referentni Model Elektronskog Otkrivanja ©, kao i okvir Elektronskog Otkrivanja Podataka (EDD).

Naše usluge

  • Prilagođena pomoć za ugradnju analitike podataka u organizaciju
  • Izgradnja interaktivnih kontrolnih tabli pomoću naprednih alata za vizuelizaciju
  • Rešenja specifična za interne revizore, advokate i druge uloge
  • Provera da li analitika ličnih podataka ispunjava zahteve GDPR-a i privatnosti

Naši alati i rešenja

U 2017. Godini, Mazars je kupio Zettafok, mladu, inovativnu kompaniju specijalizovanu za velike podatke i tehnologiju mašinskog učenja koja odgovara na pitanja „zašto?“ i „kako?“. Od tada smo ovu ponudu ugradili u globalnu ponudu koja pomaže klijentima da iz svojih podataka iskoriste maksimum.

 

Kontaktirajte nas