Savetovanje

Transformacija organizacije kroz usklađivanje ljudi, procesa i tehnologije

Kompanije bujaju i rastu kada njihovi ljudi, procesi i alatke su usaglašeni i stoje iza zajedničkih ciljeva. U Mazarsu, mi pomažemo liderima u različitim poslovima – od top menadžmenta do finansija, rizika, IT i HR – da dostignu optimizaciju i postignu maksimalane performanse kroz saradnju, savet i savremenu tehničku i digitalnu ekspertizu.

Naš pristup

Mi verujemo da su ljudi od centralne važnosti za uspešan process transformacije. U tom smislu, mi kombinjuemo naše tehničku ekspertizu sa najnovijim tehnološkom dostignućima primenjujući to na detaljno razumevanje vaših potreba, kontekstom i korporativnom kulturom da bi zajedno definisali odgovore koji donose rezultate koje imate za cilj da ostvarite.  

Naši eksperti konsultanti rade kao jedan, integrisani, međunarodni tim sa svih meridijana i u svim industrijskim sektorima. Kombinujući našu globalnu ekspertizu sa temeljnim poznavanjem lokalnih prilika, možemo vas uspešno podržati u procesu od strategije do implementacije na svakom tržištu na kojem poslujete.

Mi nudimo širok spektar menadžment, risk, tehnoloških i digitalnih usluga savetovanja: od upravljanja procesom transformacije u kompaniji i procesom integracije nakon spajanja kompanija do interne revizije i dizajna korporativnih rešenja. Na primer, naši risk konsultanti mogu pmoći da se dizajnira i implementira proces koji demonstrira održiv proces usaglašenosti sa novom poslovnom regulativom, dok naši tehnološki i menadžment konsultanti mogu primeniti najnovije inovacije u oblasti alata koji se primenjuju u automatizaciji procesa i tako redizajniraju vaše najbitnije i kritične poslovne procese unapređujući efikasnost kompanjie na taj način.

Šta god da je izazov pred vama, vaš Mazars tim će raditi zajedno sa vama kako bi pronašao rešenje koje najviše odgovara vašem poslovanju. Kroz usaglašavanje vaših zaposlenih sa vašom organizacijom podržani adekvatnim procesima i tehnološkim rešenjima, mi unapređujemo vaše performance, smanjujemo rizik poslovanja i na kraju vam dajemo veće poverenje u performance vašeg poslovanja.

Tehnološko i digitalno savetovanje

4.3 technology and digital.jpg
Ojačajte svoje poslovanje inovativnim rešenjima

Pročitajte više

Savetovanje o riziku

4.2 risk consulting.jpg
Prilagođena rešenja za osiguranje i stvaranja vrednosti u svetu koji se menja

Pročitajte više

Menadžment savetovanje

4.1 managemet consulting.jpg
Postignite nadprosečne rezultate za vaše poslovanje

Pročitajte više